Ara
Close this search box.

Hakkımızda

Rejuline Hakkında

Rejuline sözcüğü, “yeniden gençleşmek” anlamına gelen “rejuvenate” kelimesinden türemiştir.

Rejuline® markasının kuruluşundaki amaç, yeniden gençleşmeniz için sağlık alanında yeni bir protokoller ve ürünler serisi yaratmaktır.

Tarihçe

1990’dan bu yana kronik hastalıkların tedavisinde alternatif yöntemler üzerinde çalışan bir grup bilim insanı, 2015 yılında İtalya’da Rejuline® Şirketini kurmuştur. Rejuline® modeli onların çabalarının meyvesidir. Rejuline® modelinde, yaşayan organların hücrelerindeki biyolojik süreçler farklı bir yaklaşımla analiz edilmiştir. Bu yaklaşımın sonucunda, hücre fonksiyonlarını iyileştirmek adına yeni yöntemler ortaya çıkmıştır. Rejuline®  modelinde, yaşayan bir hücrenin, kendisinin, canlı organların ve vücudun tüm reaksiyonlarını ve işlevlerini kontrol eden bir bilince ve akla sahip olduğu varsayılmıştır. Hipotez tüm dünyadaki farklı bilim insanlarınca ortaya konmuş olsa da, piyasada hücre bilgeliğine etki edecek nitelikte bir ürün yoktur. Rejuline® hücre bilgeliğini dikkate alarak, kronik hastalıklara yönelik yeni ürünler geliştirmektedir.

Rejuline doğal ürünler konusunda da, en değerli doğal içeriklere ulaşmak adına kendi formüllerini ve en son teknolojiyi kullanarak yeni yaklaşımlar geliştirmiş, bunun sonucunda rutin ilaçlarla çare bulamayan kişiler için yeni ürünler ortaya çıkarmıştır.